Užíváte nějaké potravinové doplňky a proč užíváte potravinové doplňky? Mnoho lidí užívá potravinové doplňky, aby podpořili své zdraví. Někdo užívat třeba multivitamin nebo vitamin C a vitamin B a tak podobně. Podle mého názoru není vůbec na škodu, když každý člověk začne užívat nějaké vitamíny. Malé děti užívají také vitamíny a myslím si, že je to vitamín https://www.pilulka.cz/vitamin-c D, to je právě kvůli tomu, aby děti neměly křivici. Aby neměli špatné nožičky. Já dokonce jsem také užívala kyselinu listovou, když jsem byla těhotná. Ale abych se vrátila k jiným potravinovým doplňkům. Užíváte rybí kolagen anebo jiný kolagen?

Kolagen zlepší pleť.

Pokud chcete také podpořit krásu své pleti a krásu vlasů a také nehtů, tak se zkuste podívat na webové stránky orcacollage.cz. Tam se dozvíte, co je to kolagen anebo jak správně funguje kolagen a co to kolagen je. Rybí kolagen je opravdu jeden z nejčistších a nejkvalitnějších kolagenů, který můžete užívat. Já sama užívám rybí kolagen už druhým rokem a musím uznat, že jsem s ním maximálně spokojená, dokonce také odezněly bolesti kloubů v ramenu, protože jsem byla dvakrát na operaci ramene a užívala jsem také různé prášky. Byla jsem také na obstřiku, ale to mi moc nepomohlo.

Nebojte se rybího kolagenu.

Potom, když dva roky užívám už rybí kolagen, tak se mi to zlepšilo. Mnoho lidí týká, třeba že to není ani tím, ale že se to jenom sugerují, ale tohle není pravda. Myslím si, že bolest nejde jenom tak sugerovat, a proto jsem ráda, že mám také rybí kolagen. Pokud bych vám mohla doporučit, existuje také jiný druh kolagenu, ale já si myslím, že když vyzkoušíte rybí kolagen, tak budete opravdu maximálně spokojeni. Vůbec nic tím nezkazíte. Je to samozřejmě zdravotně nezávadné. A i když užíváte nějaké léky, tak to vůbec nevadí. Pokud ale máte strach anebo obavy a nevíte si rady, tak se zkuste zeptat také vašeho lékaře nebo lékárníka.