Přípravků do bazénů je na trhu celá řada. Snaha výrobců bazénové techniky je, abychom nemuseli používat více přípravků a měli bychom co možná nejjednodušší aplikaci. Abychom měli pěkně čistý bazén, určitě se skvěle hodí tablety do bazénu. Zaručí vám perfektně čistou a průzračnou vodu, péče o bazén pak není tak náročná. Lepší je pořídit si jeden přípravek než mít více přípravků. Ušetří to čas i peníze. Navíc díky tabletkám je voda hygienicky nezávadná a nedráždí pokožku a pleť. Už žádné zarudlé oči a podobně. Bazénové tablety 5v1 jsou multifunkční.

bazén

Tablety jsou za vysokého tlaku lisované a jsou ideální k údržbě bazénové vody. U menších bazénů vložíme tablety do skimmeru nebo plováku. Pokud máme velký rodinný bazén, vložíme tablety do tabletových dávkovačů. Nemusíme tedy už tablety rozpouštět a ředit mimo bazén. Tím pádem je aplikace tablety do bazénu mnohem snadnější a rychlejší. Tablety jsou o třech velikostech: Mini, Maxi a Grand. Mini tablety mají hmotnost jen 20 gramů. Jsou určené pro menší rodinné bazény, které mají objem vody od 10 do 15 metrů krychlových (10 000 – 15 000 litrů).

plavecký bazén

Tablety Maxi váží 200 gramů a jsou pro bazény od 15 do 40 metrů krychlových (15 000 -40 000 litrů). Největší tablety jsou pak Grand/Grande/Block, kde jedna tableta váží 500 gramů. Hodí se do hodně velkých bazénů, které mají objem více než 40 metrů krychlových (40 000 litrů). Tyto tablety sníží počet dávek a udrží tak vodu déle čistou a hygienicky v pořádku. Nebudou se v ní ani tvořit žádné řasy. Tablety zbaví bazénovou vodu všech organických nečistot a stabilizují vodu. Navíc udržují kvalitní hodnoty PH. Nečistoty v bazénu multifunkční tablety vyvločkují a voda bude naprosto perfektní. A používání tablet je rychlé a snadné. Tak už bazén máme pěkně čistý a jen si vzít plavky a skočit šipku.