Drtivá většina lidí v současné době počítá s tím, že si při návrhu svého rodinného domu nechají u ložnice vytvořit i šatnu. Samostatná šatna je sice praktická, ale vezmi vám kus domu, který byste třeba využili jinak. Šatny najdeme spíše u větších domů, protože u těch menších majitelé zápasí s každým centimetrem místa. Pro ty, kteří si nemohou vzhledem k rozloze svého bydlení dovolit samostatnou šatnu, jsou ideální vestavěné skříně.

ložnice skříně

Vestavěná skříň je úplně jiná než ta klasická. Klasická šatní skříň kterou si koupíte v obchodě má standardní rozměry, se kterými už nehnete. Musíte tak najít u sebe doma místo, kam se vám skříň vejde co nejlépe. Oproti ní si můžete nechat vyrobit vestavěnou skříň na míru, která bude přesně pasovat do místa které pro skříň máte určené. Nahradí tak celou šatnu, protože uvnitř skříně najdete nejen šatní tyče a police, ale i úložné koše a další vychytávky. Vestavěná skříň může zabrat celou jednu stěnu, takže se využije celý prostor na maximum.

Vzhledem k tomu že si tuto skříň můžete nechat vyrobit na míru, můžete si ji zkusit vytvořit v našem online plánovači. Můžete si vybrat typ dveří, rozměry, a také si můžete vybrat vnitřní uspořádání. Samozřejmostí je že si můžete vybrat i design skříně. Ve vzorníku najdete spoustu barev, které můžete různě sladit dohromady, anebo si místo druhé barvy můžete zvolit zrcadlo. Je to jen na vás co vám bude nejvíce vyhovovat.

bílá šatna

Vestavěná skříň je vhodná nejen pro dospělé namísto šatny, ale skvěle poslouží také dětem. Často si ji lidé kupují do předsíně, a využívají ji k ukládání sezónního oblečení. Díky vestavěné skříni budete mít doma daleko více místa na oblečení i boty, a nebudete muset skladovat nic z toho v krabicích pod postelí. To vám navíc značně usnadní i úklid v těžko dostupných místech. Pokud zvažujete výrobu skříně na míru, je vestavěná skříň skvělou volbou.