Mít virtuální sídlo v Praze 1 by pro vás mohlo být zajímavou výzvou z několika důvodů.

Představte si, že právě vyčkáváte na přílet letadla, na jehož palubě se nachází vaši obchodní partneři. Nikdy v Praze nebyli a tak očekávají, že jim budete dobrým průvodcem, až ukončíte vaše obchodní jednání. Jakmile letadlo dosedne na plochu a vzápětí se s vašimi přáteli setkáte, nasednete do taxíku a ten vás dopraví do centra Prahy. Budete tu mít k dispozici zasedací místnost a v malé kuchyňce si nachystáte vhodné občerstvení, takže průběh jednání bude mít patřičnou úroveň. V zasedací místnosti nebudete rušeni, jsou to velmi diskrétní prostory, kam nemá nepovolaná osoba přístup.

pohled na Petřín

Pokud vaše jednání skončí krátce před obědem, bude to vhodný čas ke společnému obědu. Výhodné bude, jestliže s tím budete počítat dopředu a zamluvíte si v restauraci jídelní stůl nebo ještě lépe salónek. Nezapomeňte, že dobrý pokrm vnáší do každého setkání s lidmi jisté potěšení, a že právě zde lze dohodnout některé detaily vaší budoucí spolupráce.

výhled na Prahu

O Praze je všeobecně známo, že je pro firemní jednání dostatečně reprezentativní, to je samozřejmě pravda, ovšem mnohdy se opomíjí i to, proč je Praha považována za matku měst – v žádném světovém městě nenaleznete tolik krásných zákoutí a kombinací historických památek a zachovalé přírody v ostrém kontrastu členitého kopcovitého terénu. Neváhejte využít virtuálního sídla i k tomu, abyste pronikli do pražských uliček a parkových zón, vysloveně se k tomu nabízí Kampa a Petřín, ovšem chcete-li pobývat v klidnějším prostředí, doporučujeme Dalejské a Prokopské údolí, Přírodní park Košíře – Motol, Hostivařskou přehradu a Přírodní park Divoká Šárka – Lysolaje. Do těchto míst se vyplatí pronajmout jízdní kola a užít si tu projížďku, která vám může připomínat pobyt v horské oblasti.