Přípravám na ples věnují spoustu času hlavně ženy, které se chtějí líbit hlavně sobě ale také svým partnerům. Proto začínají s přípravami i několik hodin před konáním plesu. Základem je vybrat si opravdu dobře padnoucí šaty, které nebudou na první pohled laciné a nekvalitně ušité. Spousta žen si vybírá šaty na ples v bezejmenných buticích, kde seženou šaty doslova za pár korun. Bohužel na šatech je to vidět, a žádné pozitivní reakce v takovémto oblečení rozhodně nevyvoláte. Chcete někoho zaujmout anebo chcete mít vzpomínky na fotografiích na to, jak vám to slušelo?

fialové šaty

Abyste se nemusela stydět za fotografie z plesu, budete se muset snažit abyste sehnala opravdu skvělé šaty. Pokud budete vědět kam jít, nebude to žádný problém. V našem salonu seženete luxusní plesové šaty dlouhé, které mohou mít mnoho podob. U nás najdete to nejlepší z plesové módy, protože náš druhý salon je v Paříži. Proč právě tady? Jak jistě víte, Paříž je již po dlouhá desetiletí považována za hlavní město světové módy, a právě tady vznikají nejlepší a nejslavnější kolekce a návrhy světových návrhářů. Seženete tady nejluxusnější látky i krajky, a krejčovině se tu věnuje spousta žen i mužů. Díky tomu tady vznikají ty nejkrásnější a cenově dostupné šaty, které si můžete obléknout na ples i vy.

barevné šaty

Vyberte si online
Ještě, než se k nám vydáte, můžete si prohlédnout náš online katalog, kde najdete všechny naše šaty. Můžete se tak podívat už z pohodlí domova na všechno co u nás najdete, a předem si vybrat šaty, které vás zaujmou a které si budete chtít vyzkoušet. Pokud vám budou sedět, můžete si je vypůjčit. Jestli hledáte šaty, které budete chtít oblékat pravidelně, můžete je sehnat ve výprodeji. Starší kolekce a poslední kusy míří do výprodeje, kde si je můžete koupit za zvýhodněnou cenu. Pro plesové a svatební šaty se chodí k nám – zastavte se u nás i vy.